958 92 011

Digital markedsføring som gir målbare resultater.

I Netovo har vi rådgivere som behersker hele det digitale universet.

Annonsering i søkemotorer

Annonsering i sosiale medier

Innholdsmarkedsføring

Netovo er Google Partner

Google sier dette om Partner-merket: Merket er et stempel som gjør det enkelt for deg som kunde å se at dette er et selskap som er spesielt gode på Googles produkter, og som Google stoler på. De er sunne selskaper med glade kunder – og bruker de metodene som gir best effekt.

Google har flere spennende produkter for annonsering. Det mest kjente er søkeordannonsene, men det er også mulig å kjøpe bannerannonser på alt fra blogger til nettaviser. I tillegg kommer reklamefilm og bannerannonser på YouTube. Den store rekkevidden, kombinert med kraftfulle verktøy for målretting og analyse, gjør deg i stand til å nå rett målgruppe, med rett budskap, til rett tid.

Betalt søk i Google

Betalt søk er et område med stadige endringer. Gjennom å jobbe aktivt med budstrategier og ulike formater, finner vi den mest kostnadseffektive annonseringen for deg.

Vi utvikler den strategien som passer best for å nå dine kunder i alt fra detaljorienterte- til store kampanjer. Gjennom å se på dine kunders søkemønster og hva som konverterer, jobber vi aktivt med kampanjen og finjusterer underveis.

Annonsering på Facebook

Vi har lang erfaring med annonsering i sosiale medier. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra innholdsproduksjon til kjøp og testing i kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat.

Facebook er i tillegg et svært kraftig verktøy i forhold til målstyring og det vil derfor være fordelaktig å annonsere eksempelvis konferanser, kurs og annet direkte til de deltakerene som er aktuelle.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring gir gode muligheter til å fremsnakke selskaper, kurs og konferanser på en troverdig måte. Vi har mange gode caser og tanker om hvordan det fungerer i praksis.

Innhold produsert her kan også benyttes i kampanjer både på Google og via annonsering på de mest populære plattformer for sosiale medier.

Interessert i digital markedsføring?

Ditt navn (må skrives)

E-post (må skrives)

Telefon

Overskrift

Din melding

Noen av våre kunder

Netovo Event har støtte for ”ubegrenset” antall administrative brukere i forskjellige roller. Kostnaden ved bruk av systemet er ikke knyttet opp mot antall administrative brukere, men ved antall påmeldte deltakere pr. kvartal. Man etablerer selv nye brukere ved behov.

Be om demo

Ikke helt sikker på om Netovo Event er noe for ditt arrangement?

Ta kontakt med oss slik at vi kan få satt opp en demo konto for deg, du vil da enklere se hvilken funksjonalitet våre systemet besitter.