958 92 011

Forenkling og effektivisering av arbeidsprosser.

Vi har lang erfaring med management consulting innenfor kunstig intelligens, chatbots og Robotics-as-a-service (RPA)

Chatbots

Kunstig intelligens

Robotics-as-a-service

Lang erfaring med chatbots

Riktig bruk av chatbots kan både effektivisere og øke omsetningen til din bedrift.

Flere og flere forbrukere forventer at de kan få svar på spørsmål vedrørende dine tjenester eller produkter 24/7. Med en chatbot kan du enkelt behandle disse i de tidene når du ikke er på jobb.

Chatbots kan være et nyttig og tilgjengelig verktøy for kundene. Gjennom chatboten kan øke engasjement og lojalitet. En chatbot kan være viktig for å dyrke frem de gode kunderelasjonene gjennom enkle grep.

Management consulting

Kunstig intelligens er et nytt tema, og mange ledere er usikre på hvordan dette kan skape verdi for bedriften. Vi kan bistå med alt fra å definere målbildet til å utarbeide strategier og planer for å realisere selskapets ambisjoner.

Vi kan bistå bedrifter med å designe løsninger for å dekke konkrete behov eller evaluere effektiviseringspotensialet innen enkelte arbeidsprosesser.

Robotics-as-a-service

IT-roboter basert på Robotic Process Automatio-teknologi (RPA) kan automatisere rutinepregede arbeidsprosesser som data entry, registrering av kundehenvendelser og rapportering.

Netovo tilbyr dette som en løpende tjeneste, satt opp gjennom korte implementasjonsprosjekter.

Interessert i kunstig intelligens?

Ditt navn (må skrives)

E-post (må skrives)

Telefon

Overskrift

Din melding

Noen av våre kunder

Netovo Event har støtte for ”ubegrenset” antall administrative brukere i forskjellige roller. Kostnaden ved bruk av systemet er ikke knyttet opp mot antall administrative brukere, men ved antall påmeldte deltakere pr. kvartal. Man etablerer selv nye brukere ved behov.

Be om demo

Ikke helt sikker på om Netovo Event er noe for ditt arrangement?

Ta kontakt med oss slik at vi kan få satt opp en demo konto for deg, du vil da enklere se hvilken funksjonalitet våre systemet besitter.