958 92 011

Konsulenttjenester som forenkler og effektiviserer administrative oppgaver.

Vi tilbyr utvikling av nye tjenester eller rådgivning innen ny teknologi.

Når man trenger noe ekstra

Etter 25 år har vi opparbeidet stor kompetanse på mange digitale områder, dette er tjenester vi kan bistå med utenom våre produktpakker.

Digitalisering

Kunstig intelligens

Utvikling

Digitalisering

Digital transformasjon er økt verdiskapning og bidrar til mer innovasjon på arbeidsplassen. Det skal være et hjelpemiddel som forenkler arbeidsdagen for deg, og for dine kunder.

Digitalisering bidrar til fornying og effektivisering av eksisterende og fremtidige forretningsprosesser. Det er ikke en forbedret nettside, en ny app eller iPader som gjenspeiler hvor digitalisert du er; det er den faktiske planleggingen og gjennomføringen av dette som bidrar til den faktiske gevinsten.

Kunstig intelligens

Vi hjelper virksomheter i å identifisere nye og bedre måter å arbeide på. Vi benytter oss av kunstig intelligens, Chatbots og RPA for å bygge avanserte virtuelle enheter som går inn i virksomheten din for å effektivisere tidkrevende prosesser.

Gjennom automatisering reduserer vi kostnader, bedrer kvalitet og øker brukeropplevelsen i de utvalgte forretningsprosessene.

Utvikling og design

Vi har utviklere in-house som kan hjelpe med små og avanserte utviklingsoppdrag. Dette kan være spesialtilpassede moduler for Netovo Event og Netovo Element, eller egne applikasjoner som står på utsiden av våre produkter. Om det er et behov for UX / UI design har vi kompetanse på dette og kan hjelpe fra ide til produkt.

Digital markedsføring

Om ditt arrangement eller kurs trenger litt boost og synlighet kan vi bistå med kampanjer online, dette kan være alt fra planlegging til gjennomføring av kampanjene. Vi har god kompetanse på Facebook-annonsering og Google AdWords annonsering.

Noen av våre kunder

Netovo Event har støtte for ”ubegrenset” antall administrative brukere i forskjellige roller. Kostnaden ved bruk av systemet er ikke knyttet opp mot antall administrative brukere, men ved antall påmeldte deltakere pr. kvartal. Man etablerer selv nye brukere ved behov.

Be om demo

Ikke helt sikker på om Netovo Event er noe for ditt arrangement?

Ta kontakt med oss slik at vi kan få satt opp en demo konto for deg, du vil da enklere se hvilken funksjonalitet våre systemet besitter.